Conferințe, sport și joacă

Sala de conferințe Argamum

Indiferent dacă organizați o întâlnire corporate într-un număr restrâns de persoane, un eveniment privat sau un coffee break destins, sala de evenimente Argamum este alegerea excelentă pentru evenimentul dumneavoastră, fiind dotată cu tehnologia, serviciile și facilitățile necesare pentru a-i asigura succesul.

Impresionați-vă partenerii și motivați-vă angajații printr-un eveniment organizat într-un loc magic, cu multiple opțiuni de agrement și de petrecere a timpului în aer liber. Departe de zgomotul și de agitația urbană, echipa sau invitații dumneavoastră se vor putea concentra pe ceea ce este important. Scopul întâlnirii va fi cu siguranță îndeplinit, fie că este vorba de o echipă mai unită, o relație mai bună cu un client sau o lansare de presă răsunătoare.

Sala de conferințe Argamum este ideală pentru evenimente limitate la 100 de persoane. Lumina naturală si vederea spre Lacul Razelm, cu lebedele și celelalte specii de păsări ale sale, reprezintă beneficii deosebite pentru ambianța unei conferințe de business, reușind să creeze un eveniment memorabil indiferent de sezon.

Sala dispune de toate dotările necesare unei conferințe de succes:

  • ecran de proiecție;
  • display-uri profesionale;
  • flipcharts;
  • internet de mare viteză;
  • sistem de sonorizare, microfoane;
  • asistență tehnică .

Teren de tenis și baschet

Relaxarea poate însemna și destindere prin practicarea lejeră a unui sport, motiv pentru care am amenajat terenuri de calitate pentru tenis și baschet.

Mențineți-vă tonusul ridicat pe parcursul întregului sejur și faceți mișcare oricând simțiți nevoia.

Terenurile de sport în aer liber ale Razelm Luxury Resort vă stau la dispoziție.

Loc de joacă

În timpul vacanței nu trebuie să-i uităm pe cei mici și nevoile lor. De aceea, pentru a asigura confortul dumneavoastră și al tuturor membrilor familiei, am organizat în incinta resortului un loc de joacă generos și prietenos. Suntem siguri că spațiul plin de viață și culoare va fi pe gustul tuturor. Limita este doar imaginația.

Copiii vor fi extrem de încântați, iar dumneavoastră veți avea mai mult timp să vă bucurați de relaxare.

Sală de fitness

Dacă doriți ca și în vacanță să vă continuați sesiunea obișnuită de exerciții fizice sau ați decis că exact acum este momentul potrivit pentru a începe antrenamentele la sală, nimic mai simplu! Sala de fitness din cadrul complexului Razelm Luxury Resort**** vă așteaptă în fiecare zi a sejurului. Benzile de alergare și echipamentele pentru dezvoltarea musculaturii sunt pregătite pentru diminețile dvs sau pentru orice clipă de răgaz.. activ!

Piscină

Bucurați-vă de apa răcoritoare și de soarele verii, relaxându-vă la piscina complexului la Razelm Luxury Resort****!

Amplasată în aer liber, înconjurată de peisajele unice ale Deltei, piscina este locul perfect pentru o zi reușită, alături de cei dragi. Înot, bălăceală, plajă, relaxare pe șezlong, savurarea unui cocktail sub umbrela de soare – distracția este garantată! 

Piscina este deschisă toată ziua, așadar bucurați-vă de ea oricât doriți!