Hotel Bugalows

Delta Dunării va fi o experiență unică, diferită,
la Razelm Luxury Resort****!

Un concediu fabulos în care fiecare membru al familiei să se simtă răsfățat? Un eveniment sau o ceremonie marcantă desfășurată într-un decor splendid? O călătorie în interes de afaceri într-o locație și o conjunctură aparte? Sau poate doar dorința de a evada din tumultul urban într-un loc special, ascuns în mijlocul naturii, printre insule?

Amplasat pe un domeniu extins, de peste 18 hectare, în locul în care apele Dunării întâlnesc Marea Neagră, complexul Razelm Luxury Resort se remarcă nu doar prin priveliștile uimitoare, ci mai ales prin lux, rafinament și serviciile sale premium.

Punem accent maxim pe confort și calitate, prin urmare, toate spațiile de cazare ale resortului sunt prevăzute cu dotări de ultimă generație, ce respectă cele mai mari exigențe. Fiecare tip de cameră are o abordare estetică distinsă, oferindu-vă o atmosferă caldă, primitoare, în care relaxarea este pe primul plan. Mobilierul nou, saltelele și așternuturile de calitate, alături de toate facilitățile hi-tech ce se impun timpurilor actuale, vor face sejurul dumneavoastră cu adevărat remarcabil. O desfătare pentru minte, o încântare pentru simțuri și o senzație inegalabilă de armonie, acestea sunt promisiunile Razelm Luxury Resort!

Având o capacitate totală de 25 de camere în clădirea principală și 10 bungalow-uri individuale, opțiunile de cazare ale complexului sunt variate, pentru a putea corespunde cât mai bine interesului dumneavoastră. Cele 5 categorii disponibile de camere sau apartamente vă permit să alegeți camera care se potrivește exclusiv nevoilor și cerințelor dumneavoastră.

Razelm Luxury Resort - Cazare Delta Dunării

Complexul nostru elegant, amplasarea lui în inima naturii, precum și priveliștea extraordinară sunt doar câteva din lucrurile pe care le veți aprecia la Razelm Luxury Resort. Treziți-vă devreme și bucurați-vă de panorama fantastică din confortul unei camere aranjate parcă special pentru dumneavoastră! Priviți Soarele răsărind deasupra insulelor! Cât timp va trece oare până când vă veți întoarce ca să retrăiți experiența?