Restaurantul și terasa Argead

Argead - noul nume pentru savoare și bună dispoziție!

Restaurantul și terasa Argead au fost special concepute ca să asigure cadrul perfect pentru desfășurarea unor evenimente private, corporate sau cu tematică.

Designul modern și atmosfera ambientală relaxantă au propulsat Argead în topul celor mai frumoase restaurante, respectiv terase din Delta Dunării.

Serviciile deosebite, meniul cu specific internațional și local atent conceput, precum și atenția față de detalii, fac din restaurantul și terasa Argead o destinație ce va satisface orice exigențe.

Puneți împreună pasiunea pentru excelența culinară și un cadru natural rafinat și veți obține secretul succesului pe care-l înregistrează restaurantul și terasa Argead!

Vă asigurăm experiențe culinare și servicii deosebite, un mediu agreabil pentru conversații liniștite, o atmosferă caldă, dar și o infrastructură menită să susțină evenimente complexe.

Atunci când spunem că servim cea mai bună mâncare din zonă, preparată cu ingrediente de cea mai bună calitate nu este o laudă, ci un fapt.

În graba noastră de a atinge obiectivele și provocările fiecărei zile, uităm adesea să ne bucurăm de frumusețea lucrurilor din jur sau… de o masă bună! Iar Argead este modul nostru de a vă reaminti acest lucru.