Cereri în căsătorie și alte evenimente speciale

Cereri în căsătorie din elicopter

Începutul original al unei vieți în doi

Pentru o cerere în căsătorie impresionantă, Razelm Luxury Resort vă pune la dispoziție serviciul de închiriere de elicoptere, la care se adaugă, în funcțiile de dorințele dumneavoastră, diferite pachete. În timp ce faceți cererea în căsătorie, din elicopter se va putea observa un banner de o dimensiune impresionantă cu textul „Vrei să fii soția mea?”.

Daca doriți, acest moment poate fi urmat de o cină romantică pe o insulă privată. Fie că sunteți cel care face acest gest, fie că sunteți cea care primește inelul, momentul este unic și va rămâne întipărit pentru totdeauna în memoria fiecăruia.

Cel mai frumos „DA” din viața dumneavoastră

Vă vom fi alături și vă vom ajuta să duceți îndepliniți scenariul cu happy-end, pentru că ne vom ocupa de toate detaliile, astfel încât dumneavoastră vă rămâne doar să vă simțiți cel mai fericit om din lume.

Scenariul presupune ca în cadrul sejurului la Razelm Luxury Resort (care nu este obligatoriu), în timp ce vă plimbați cu elicopterul într-un survol de 30 de minute, atunci când vă apropiați suficient de mult de banner-ul special conceput pentru acest moment, să scoateți cutia cu inelul de logodna și îi adresați întrebarea mult așteptată. Nu știm să vă spunem mai departe cum va reacționă viitoarea mireasă, însă, ținând cont de cadrul extraordinar, de priveliștea feerică ce vă înconjoară și de întregul moment creat de echipa Razelm Luxury Resort, credem cu tărie că „DA”-ul este asigurat.

Sărbătoriți la final cu o șampanie delicioasă și cu bomboane fine într-un cadru unic, pe o insulă privată sau în incinta Razelm Luxury Resort.

Condiții:

 • Număr maxim de participanți la data stabilită: 2 + 1 (fotograf, invitat etc.);
 • Limita de greutate: maximum 100 kg/persoană;
 • Această activitate este interzisă persoanelor care suferă de epilepsie sau afecțiuni cardiace;
 • Activitatea se poate desfășura pe tot parcursul anului;
 • Activitatea se poate desfășura în orice zi a săptămânii, cu condiția ca zborul să fie programat cu minimum 7 zile înainte.

Anulare de către client:

Clientul trebuie să contacteze imediat Razelm Luxury Resort dacă dorește să schimbe sau să anuleze o activitate rezervată. Vom încerca să reprogramăm activitatea în alte date sau locații pe care le avem disponibile, însă dacă acest lucru nu este posibil, clientul poate pierde rezervarea.

Vremea

Activitățile pot fi anulate din cauza vremii. În acest caz clientul poate face o reprogramare la o dată convenabilă pentru el. În cazul acesta clientului nu i se vor deconta cheltuieli ce țin de deplasarea la locul activității, cazare sau alte cheltuieli cauzate de anulare.

Rezervați acum

Pentru tarife și orice alte informații suplimentare, echipa Razelm Luxury Resort poate fi contactată la numărul de telefon +40 741 880 080, la adresele de e-mail raluca.militaru@razelmluxuryresort.ro și reception@razelmluxuryresort.ro, sau vă așteptam cu drag la fața locului pentru a pune la punct toate detaliile.

Acceptăm MasterCard, Visa, American Express, Maestro sau plata în numerar la locație. Acceptăm, de asemenea, plăți via PayPal, transfer bancar, Moneybookers și Western Union.

Capelă și platformă de ceremonii în aer liber

Spuneți „Da” într-un cadru de poveste

Frumusețea sublimă a naturii poate fi martoră a iubirii voastre. Pella, capela noastră amplasată pe pontonul de pe marginea lacului Razelm, este locul ideal pentru ceremonii în aer liber.

Pontonul este oferit la cerere, contra cost, și va fi amenajat cu:

 • drapaje;
 • perdea de lumini;
 • scaune cu feronerie aurie și tapițerie albă din catifea;
 • boxă de amplificare cu microfon, prize la baza pontonului;
 • masă și față de masă;
 • vin și pișcoturi (oferite doar în cazul cununiei religioase, deservesc preotului pentru a desfășura ceremonia religioasă oferindu-le mirilor).

Pavilionul special amenajat pentru oficierea căsătoriilor în aer liber își așteaptă viitorii miri.

Pentru un eveniment cu adevărat unic vă sugerăm pregătirea unui moment artistic cu harpă, vioară sau porumbei.