Plimbări cu stil

Elicoptere

Cei care se află în top merită să privească lumea de sus. Având propriile heliporturi, Razelm Luxury Resort pune la dispoziția oaspeților două elicoptere diferite care se pot închiria la cerere, garantând o experiență unică pe trasee aeriene diverse:

  • Transfer de la București la Razelm Luxury Resort (dus-întors)
  • Transfer de la Aeroportul „Mihail Kogălniceanu” din Constanța la Razelm Luxury Resort (dus-întors)
  • Vizită la Munții Măcinului
  • Vizită la Gura Portiței
  • Vizită la Cetatea Histria
  • Vizită la Cetatea Enisala
  • Vizită la Grindu Chituc / Grindu Lupilor
  • Vizită la Sulina

 

Elicopterele pe care vi le punem la dispoziție sunt:

  • Elicopter Airbus As350, clasa V.I.P, unul dintre cele mai bune aparate de acest tip, poate transporta până la 5 pasageri.
  • Elicopter Bell 206 JetRanger, clasa „Economic”, cel mai cunoscut și versatil elicopter cu turbină construit vreodată, poate transporta până la 4 pasageri.

ATV-uri

Dacă vă doriți să vă lăsați copleșiți de un val de adrenalină în timp ce experimentați libertatea deplină și apreciați măreția naturii „de la firul ierbii”, atunci veți miza pe tururile pe ATV în împrejurimile Deltei Dunării oferite de Razelm Luxury Resort.

Admirați bijuteriile naturale ale zonei de pe unul din cele șase ATV-uri puternice Linhai 500 Pro Max, care se pot conduce cu un carnet categoria B.

Însoțitorii prezenți pe vehicule de suport și asistență vă garantează siguranța unor experiențe fără griji.

Caiace și hidrobiciclete

Razelm Luxury Resort vă oferă posibilitatea navigării cu caiacul în zonele sălbatice ale Lacului Razelm sau în inima Deltei Dunării. Profitați de aventură și observați de aproape natura și magia apelor!

Aceste ieșiri minunate pe oglinda apei nu presupun o limită minimă sau maximă de vârstă, ci se adresează celor deschiși către a încerca ceva nou și celor dornici de explorare. Ofertele sunt personalizate în funcție de ceea ce vă doriți. Rezervările se fac telefonic, prin e-mail sau, dacă logistica o permite, în cadrul Razelm Luxury Resort.

Ambarcațiunea Razelm Luxury Resort

Descoperă minunile naturii și secretele istorice locale și lasă-te uimit de culorile magnifice ale Delta Dunării alegând o plimbare cu ambarcațiunea Razelm Luxury Resort!

V-am pregătit trasee special alese, cu plecare din debarcaderul Razelm Luxury Resort către destinații deosebite, locuri pline de vegetație luxuriantă, unde fauna oferă un spectacol fantastic.

Planifică-ți o plimbare